ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2021-22

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu les activitats extraescolars que finalment es realitzaran aquest curs 2021-22.

A partir d’octubre les altes i baixes noves s’hauran de fer abans de dia 20 de cada mes. Per donar-se de baixa d’una activitat s’haurà de fer per escrit al correu amipasantamaria@gmail.com

Recordau que les activitats  començaran aquest dilluns 4 d’’octubre i finalitzaran la darrera setmana de maig.

HORARI: Totes les activitats es realitzaran de 16 a 17 h (després del servei de menjador)

El compromís en totes les activitats serà mensual i el pagament podrà ser depenent de l’activitat  mensual / trimestral.

  • Els/ les alumnes a partir de 3r de primària que puguin sortir tot sols/es en acabar l’activitat, hauran de dur a l’oficina de l’AMIPA l’autorització signada per pare/mare o tutor legal ( es pot descarregar a la nostra pàgina web)
  • Els/les alumnes que hagin de ser recollits per un adult que no sigui el pare/mare o tutor legal hauran d’especificar-ho a la sol.licitud. També teniu l’autorització disponible a la pàgina web de l’AMIPA, es pot descarregar, signar i mostrar a la recollida de l’infant.

PREUS I INFORMACIÓ DE CADA ACTIVITAT 2021-22

L’amipa es reserva el dret a cancelar una extraescolar si no hi ha un mínim d’infants apuntats. 

 

  • LUDOTECA  La ludoteca diària és un servei  que oferirà l’AMIPA per a què les famílies puguin deixar els nins/es de forma fixe o  puntua de 16h a 17hl. Els usuaris podran gaudir d’un espai de joc dirigit i supervisat per monitors. D’igual manera que a l’escola matinera, s’ha d’omplir el formulari a la pàgina web si voleu emplear el servei de forma fixa. Si es vol anar un dia puntual haureu d’enviar un correu o  pasar per l’oficina per reservar el dia  i pagar en efectiu o targeta. 

  • NATACIÓ ( PAGAMENT TRIMESTRAL DIRECTAMENT A L’ILLES MARRATXÍ.( NOMÉS PER SOCIS)

Aquesta és la única activitat que no es realitzarà a l’escola sinó a la piscina coberta de ILLES MARRATXí. No hi ha servei d’acompanyament, així que cada familia haurà d’acompanyar a l’infant. L’activitat de natació dura 45 minuts, i el material necessari és:

Banyador, gorra de goma, sandalies de goma, tovallola/barnús, ulleres de natació.

 

L’activitat es realitza de dilluns a divendres, es pot escollir dos dies a la setmana (dilluns i dimecres) o només un dia (de dilluns a divendres el dia que es vulgui) l’horari sempre ha de ser a les 16:00h. Les inscripcions es realitzaran directament amb ells. Podeu anar a les instal.lacions del ILLES Marratxí, per confirmar disponibilitat als grups. Heu de dir de quin col.legi veniu. S’ha de pagar trimestralment a les instal·lacions del centre Esportiu. S’hauran d’abonar 5 € la primera vegada per obtenir la pulsera d’accés i poder fer ús de les taquilles.

 

 

  • ZUMBA /BATUCADA/ /MULTIESPORTS

 

ZUMBA → Vine a ballar i passar-ho be a  Zumba!

BATUCADA → Vols formar part de la primera Batucada del Melcior Rosselló i Simonet? Gaudeix del ritme i desenvolupa les teves destreses musicals. En el preu de l’activitat està inclós el material/instruments.    Els infants han de dur les seves maces .

MULTIESPORTS →    Activitat que permetrà als infants gaudir d’un temps a l’aire lliure mentre s’inicien en diferents esports i jocs.

* Heu d’entrar al següent enllaç i fer el formulari online:

www.robotixbalears.com/inscripcions

Descompte 10 % pel segon germà/na

ROBÒTICA→  Realitzaran activitats desenvolupades i adaptades a cada edat amb un enfocament lúdic i pedagògic. Aprendran a treballar en equip, resoldre reptes que siguin més creatius i cerquin solucions a través de la robòtica, a més aprendran programació.

 

  • KITSUNE/ANGLÈS (THE BRAINFACTORY)

KITSUNE  Activitat orientada a nins/es fins als 6 anys, que afavoreix al màxim el seu desenvolupament cognitiu. Un programa d’estimulació primerenca que treballa a partir d’una metodología en 3 dimensions: matemàtiques manipulatives, inteligencia emocional i psicomotricitat. Aprendre jugant.

ANGLÈS →  És un programa d’anglès dirigit a l’etapa d’educació infantil i primària diferenciant en 3  grups ( alumnes de 3 anys,  alumnes de 4 i 5 anys i els primers cursos de primària). En aquest programa treballam l’anglès de manera divertida mitjançant activitat en grup, activitats individuals, emocions, cançons manualitats i molt més. La nostra metodologia és natural English.  L’activitat és d’una hora a la setmana tant per primària con infantil, podeu triar el dia que vos vagi millor.

 

 

OBSERVACIONS SOBRE LES ACTIVITATS 2021-22

Inscripcions

Esperem que vos agradin les propostes d’enguany!

AMIPA CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET

El full d’inscripció el podreu trobar: