ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Aquest curs escolar no s’han pogut oferir activitats extraescolars al centre.
En situació normal les activitats començaven a principi d’octubre i acabaven la darrera setmana de maig. Les activitats es realitzaven de les 16h fins les 17h.

En aquest PDF trobareu tota la informació

A continuació us indicam les activitats extraescolars que han tingut un nombre suficient d’inscrits i que s’iniciaran el proper dimarts 1 d’octubre.

 

Si a la llista definitiva NO ha sortit l’activitat que heu triat (no hi ha un mínim d’alumnes apuntats), teniu fins dia 27 de setembre per decidir si voleu apuntar-vos a alguna de les activitats que han sortit elegides i tornar lliurar el full d’inscripció ( tant a l’oficina com a la pàgina web:  www.amipaceipmelciorrosselloisimonet.com

 

Si la vostra activitat SI ha sortit elegida, NO fa falta tornar a fer la inscripció.

Les  activitats  extraescolars  començaran  el  dimarts  dia  1  d’octubre  i  finalitzaran la darrera setmana de maig.

HORARI: Totes les activitats es realitzaran de 16h a 17h després del servei de menjador.

El compromís en totes les activitats serà mensual i el pagament serà depenent de l’activitat diari / mensual / trimestral.

Els/les alumnes que puguin sortir tot sols/es en acabar l’activitat, hauran de dur l’autorització signada pel pare/mare o tutor legal

 

Preus de cada activitat

LUDOTECA ( PAGAMENT A L’OFICINA DE L’AMIPA): 3 € per dia mitjançant tiquets

PATINATGE/ZUMBA (gestionades per l’Amipa) PAGAMENT MENSUAL PER DOMICILIACIÓ BANCÀRIA:

NATACIÓ ( PAGAMENT TRIMESTRAL DIRECTAMENT A L’ILLES MARRATXÍ):

1 DIA A LA SETMANA……. 86,85 €
2 DIES A LA SETMANA ……….. 146,55 €

 

ROBÒTICA ( PAGAMENT MENSUAL O TRIMESTRAL MITJANÇANT DOMICILIACIÓ BANCÀRIA A L’EMPRESA ROBOTIX BALEARS). ES FARÀ UN GRUP DE DIFUSIÓ PER FER LA INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA. 

Descompte 10 % pel segon/a germà/na

 

ALOHA/KITSUNE  ( PAGAMENT MENSUAL DIRECTAMENT A BRAIN FACTORY. REBREU LES INSCRIPCIONS I INSTRUCCIONS DE PAGAMENT PER CORREU ELECTRONIC)

 ANGLÈS ( PAGAMENT MENSUAL DIRECTAMENT A OCIDIOMES. REBREU LES INSCRIPCIONS I INSTRUCCIONS DE PAGAMENT PER CORREU ELECTRONIC.)

1 HORA SETMANAL 22 €
2 HORES SETMANALS 33 €

 

TEATRE ( PAGAMENT MENSUAL EN EFECTIU DIRECTAMENT AL MONITOR/A LA PRIMERA SETMANA DE CADA MES)

1 HORA SETMANAL 15 € ( SOCIS) 17 € ( NO SOCIS)

 

MULTIESPORTS (PAGAMENT MENSUAL DIRECTAMENT A CIRE. EL/LA MONITOR/A INFORMARÀ DE COM FER ELS PAGAMENTS)

1 HORA SETMANAL 20€

2 HORES SETMANALS 26€

MATRICULA 20€ PAGAMENT UNIC

OBSERVACIONS SOBRE LES ACTIVITATS

A les activitats gestionades per l’AMIPA ( Zumba i Patinatge) : Les famílies nombroses tindran un 5% de descompte. Les famílies a partir del segon germà/na tindran un 10% de descompte. El pagament es farà a través de l’oficina de l’AMIPA on podreu domiciliar els rebuts.

LUDOTECA : La ludoteca diària és un servei nou que oferirà l’AMIPA per a què les famílies puguin deixar els/les nins/es de forma puntual. Els usuaris podran gaudir d’un espai de joc dirigit i supervisat per monitors. No és un servei que es pugui pagar mensualment. D’igual manera que a l’escola matinera, els tiquets s’hauran d’adquirir i entregar prèviament a l’oficina de l’AMIPA.

MULTIESPORTS : Durant aquesta activitat els/les nins/es realitzaran diferents jocs esportius i es fomentarà la cooperació amb els/les companys/es per afavorir el joc en
equip. Es tracta de gaudir de la pràctica esportiva tot i respectant les regles dels jocs així com als companys i adversaris.

PATINATGE: Cada alumne/a ha de dur els seus patins.

KITSUNE : Activitat orientada a nins/es fins als 6 anys, que afavoreix al màxim el seu desenvolupament cognitiu. Un programa d’estimulació primerenca que treballa a partir d’una metodologia en 3 dimensions: matemàtiques manipulatives, intel·ligència emocional i psicomotricitat. Aprendre jugant.

ALOHA: Activitat orientada a treballar les habilitats dels nins/es de 6-13 anys, atenció i concentració, habilitat de càlcul, pensament lògic memòria fotogràfica etc. Tot això mitjançant una metodologia que ha rebut l’aval de la societat espanyola de pedagogia 2016.

ROBÒTICA: Realitzaran activitats desenvolupades i adaptades a cada edat amb un enfocament lúdic i pedagògic. Aprendran a treballar en equip, resoldre reptes que siguin més creatius i cerquin solucions a través de la robòtica, a més aprendran programació.

ANGLÈS: Classes d’idiomes amb metodologies molt pràctiques. Els/les alumnes juguen, canten, ballen, fan teatre, titelles, manualitats etc. i tot en Anglès/ Alemany. Diversió per millorar l’idioma sense adonar-se’n, un món de fantasia on practiquen l’idioma.

TEATRE : Dona la possibilitat de crear mitjançant el cos i l’expressió verbal. Aquesta activitat té dues vessants, una la part de jocs teatrals i l’altre la preparació d’una petita representació.

NATACIÓ: Aquesta és la única activitat que no es realitzarà a l’escola sinó a la piscina coberta de l’ILLES MARRATXí. S’ha de pagar trimestralment a les instal·lacions del centre Esportiu. S’hauran d’abonar 5 € la primera vegada per obtenir la polsera d’accés i poder fer ús de les taquilles. No hi ha servei d’acompanyament, així que cada família haurà d’acompanyar a l’infant. L’activitat de natació dura 40 minuts, i el material necessari és:
Banyador, gorra de goma, sandàlies de goma, tovallola/barnús, ulleres de natació.
Ja que natació és una activitat sense mínim d’assistència, podeu anar a realitzar la prova de nivell durant el més de setembre de 16-16,30h sense esperar la llista definitiva d’extraescolars. Heu de dir de quin col·legi veniu.

Inscripcions

Cada empresa necessitarà que a l’inici empleneu el seu full d’inscripció excepte Zumba i Patinatge. 

Esperem que vos agradin les propostes d’enguany!

AMIPA CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET

 

 El full d’inscripció el podreu trobar: